طرز تهیه خورش قلیه میگو

طرز تهیه خورش قلیه میگو

آموزش جدیدترین غذاها در سه علی سه

مواد لازم:
میگو =۵۰۰ گرم
سبزی ( شنبلیله، تره، جعفری و گشنیز) =یک کیلوگرم
پیازداغ =یک پیمانه
تمرهندی= یک لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه =به میزان لازم

.

طرز تهیه در ادامه مطلب

طرز تهیه:

ابتدا سبزی*های خردشده را سرخ کرده و با سه لیوان آب می*پزیم. سپس میگوی پاک و شسته شده را با پیاز داغ کمی تفت می*دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به میگو اضافه کرده و بعد در سبزی در حال پخت می*ریزیم. در آخر تمرهندی آب کرده و بدون هسته را درون خورش ریخته و حرارت را کم می*کنیم تا جا بیفتد. می*توانید این خورش خوشمزه و مقوی را با برنج سرو کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه