#تارت بادام و #گلابی پیشنهاد خوبی برای عصرهای روزهای سرد پاییزیِ دوستان مامی سایتی در کنار خانواده های عزیزشان میتواند باشد. امیدوارم از تجربه آن لذت ببرید. خمیر تارت:. آرد / 100 گرم. پودر بادام / 25 گرم. کره / 60 گرم. آب / 2 قاشق غذاخوری. مواد وسط تارت. گلابی (کمپوت) / 400 گرم. کره / 50 گرم. پودر قند / 50 گرم. تخم مرغ / 2 عدد. پودر بادام / 100 گرم. پودر کاکائو / 2 قاشق غذاخوری. اسانس بادام / مقداری. پودر قند / برای تزئین. سس شکلات. پودر قند / 50 گرم. کره / 25 گرم. عسل / 2 قاشق سوپخوری. آب ...

Almond pear tart#تارت بادام و #گلابی پیشنهاد خوبی برای عصرهای روزهای سرد پاییزیِ دوستان مامی سایتی در کنار خانواده های عزیزشان میتواند باشد. امیدوارم از تجربه آن لذت ببرید.

 

خمیر تارت:

  • آرد / 100 گرم
  • پودر بادام / 25 گرم
  • کره / 60 گرم
  • آب / 2 قاشق غذاخوری

مواد وسط تارت

  • گلابی (کمپوت) / 400 گرم
  • کره / 50 گرم
  • پودر قند / 50 گرم
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • پودر بادام / 100 گرم
  • پودر کاکائو / 2 قاشق غذاخوری
  • اسانس بادام / مقداری
  • پودر قند / برای تزئین


سس شکلات

  • پودر قند / 50 گرم
  • کره / 25 گرم
  • عسل / 2 قاشق سوپخوری
  • آب / 100 میلی لیتر
  • شکلات / 100 گرم


روش تهیه:

برای خمیر تارت یک قالب 20 سانتی را چرب کرده و کنار میگذاریم.

آرد را الک کرده و با پودر بادام مخلوط میکنیم و با نوک انگشتان کره خنک را به خورد آرد و بادام میدهیم.

کم کم آب را اضافه میکنیم تا خمیر نرمی درست شود.

خمیر را 10 دقیقه داخل کیسه پلاستیکی در فریزر قرار میدهیم.

خمیر را در ظرف تارت باز کرده و با چنگال سوراخهایی روی خمیر می زنیم وتا آماده شدن مواد میانی در یخچال میگذاریم.

کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا پوک شود، سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه میکنیم و هم می زنیم.

حالا پودر کاکائو، پودر بادام و اسانس بادام را هم به مواد اضافه میکنیم.

مواد را روی خمیر تارت می ریزیم و گلابی را که آب آن را جدا کرده ایم روی مواد میگذاریم.

در فر 200 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار می دهیم.

برای سس شکلات:
آب ،پودر قند و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم بعد از اینکه 1 دقیقه جوشید کره و شکلات را اضافه کرده �� از روی حرارت بر می داریم.

 تارت بادام و گلابی - تصویر 2

وقتی از فر در آوردیم و خنک شد کمی پودر قند روی تارت الک میکنیم.

 تارت بادام و گلابی - تصویر 3

پی نوشت خانم پادیار:

  • من سس رو با نصف مواد درست کردم که کافی بود.
  • فکر کنم اگه گلابی رو 5 تا میذاشتم قشنگتر میشد.
  • مزه و ظاهرش خوب بود.
  • من بجای بادام، از بادام زمینی استفاده کردم چون خیلی به صرفه تره!

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم بهجت پادیار

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه