برای مشاهده دستور غذاهای دیگر کلیک کنید

طرز تهیه املت ایتالیایی

طرز تهیه املت ایتالیایی

مواد لازم:

ژامبون= ۳۰۰ گرم
مارچوبه =۲۰۰ گرم
قارچ خرد شده= یک پیمانه
کدو خرد شده= یک پیمانه
کره یا مارگارین= ۳ قاشق غذاخوری
آب= ۳ قاشق غذاخوری
تخم‌ مرغ= ۴ عدد
نمک= یک چهارم قاشق چای ‌خوری
فلفل= یک چهارم قاشق چای ‌خوری
پنیر رنده شده موزارلا= نصف پیمانه

مواد لازم برای سُس:

مارگارین یا کره =یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده =‌ یک عدد
جعفری تازه و خرد شده= ۲ قاشق غذاخوری
پودر ریحان=نصف قاشق چای‌ خوری
نمک= یک هشتم قاشق چای‌ خوری

.

طرز تهیه در ادامه مطلب

طرز تهیه:
* ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه ‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.
* مارچوبه .قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.
* تخم‌ مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.
* هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌ مرغ‌ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.
* وقتی تخم ‌مرغ‌ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌ جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ‌ها را مملو از پنیر کنید.
* سپس لبه دیگر را روی آن ‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.
* هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه ‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سُس را درون آن به مدت ۵ دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.
* سُس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه