با این باقلواهای شکلاتی عیدتان را شیرین تر کنید.


مواد لازم :
رشته پاکستانی 1 بسته
شکلات تخته ای قهوه ای 100 گرم 
کره 100 گرم
پودر پسته جهت تزیین

طرز تهیه :
ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه .

رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده .
نکته :
بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه 8-7 میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن .


بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم .
نکته :
می تونید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید .

ba05.jpg (386×288)

شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم .

ba07.jpg (386×288)

خوب مخلوط می کنیم .

بعد داخل کپسول می ریزیم .
نکته :
می تونید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید .

آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم .
این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می تونید نگهدارید .
ba10.jpg (386×288)



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه