آموزش طبخ فلافل با سس مخصوص

طرز تهیه فلافل با سس مخصوص

ورود به آرشیو آموزش آشپزی

فلافل

سلام به دوستای گلم :x

امروز طرز تهیه فلافل که غذایی خوشمزه و مورد پسند اکثر ماها هستش رو براتون آماده کردم.

راستی نظرتون چیه از این به بعد بیشر آموزش آشپزی بذاریم؟

.

مواد لازم :

 

 

 

 

سس فلافل:

 

 

 

 

.

طرز تهیه فلافل:
نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
.
طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود.

 

دسته بندی: آموزش آشپزی , ساندویچ و پیتزا
نویسنده: علی حسینی
تاریخ: ۱۳۹۳/۰۱/۱۸
بازدید: 27554
۳۱ دیدگاه
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه