آموزش آشپزی در سه علی سه

طرز تهیه ژله خامه ای

طرز تهیه ژله خامه ای

مواد لازم:
ژله=۱ بسته
وانیل=نصف قاشق چایخوری
خامه ای که نه سفت باشد نه آبکی=۱ لیوان

.

طرز تهیه در ادامه مطلب

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله سبز رنگ را در ظرف ریخته و ۱ لیوان آب جوش روی آن ریخته و با همزن دستی یا چنگال بزنید تا خوب پودر در آب جوش حل شود و بعد بگذارید تا مخلوط ژله و آب خنک شود،نه در یخچال درهمان جایی که هست،و بعد،وانیل و ۱ لیوان خامه(خامه را از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید،که با حرارت ژله یکی شود و باعث بریده شدن خامه نشود)را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و در آخر کمی از آن را مزه کنید،اگر به نظرتان شکرش کم بود کمی دیگه شکر به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید که شکر درش حل بشه البته فقط این کار برای خامه هستش و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و بگذارید در یخچال تا خودش را کاملا بگیرد.
اگر ظرفتان مخصوص برای ژله بود منظورم از این ظرفهای طرح دار،جنس فلز هست، خواستید آن را برگردانید بعد از اینکه کاملا خود را گرفت آن را برای یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و بعد روی آن را بشقاب یا ظرف مورد نظر را گذاشته و برمیگردانیم،دقت کنید که فقط یک لحظه چون اگر بیشتر باشد باعث آب شدن ژله میشود،اگر دیدید که از ظرف جدا نشد دوباره این کار را تکرار کنید.
در آخر هم میتوانید با پاستیل های رنگی دورشو تزئین کنید.

نکته: به جای ۱ لیوان خامه از ۱ لیوان بستنی وانیلی یا ۱ لیوان ماست هم میتوانید استفاده کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه